nedjelja, 4. listopada 2009.

Nastup za TZ Zagreba i Keglić fest 2009

Puno je događaja bilo u ova dva tjedna. Folkloraši su odradili nastup za Turističku zajednicu grada Zagreba. Iznenađeni smo jer su došli snimatelji, što nam nije bilo najavljeno, ali to uopće nije bilo važno, jer smo dobro odradili svoj nastup. Previše je slika pa ću staviti link na njih.
Slijedeći događaj je bio Keglić fest. U subotu su bile samo švelje. Ruža naša voditeljica i ja smo bile ujutro. Nedugo nakon što smo složile štand, došla mi je prva posjeta. Draga blogerica Ljerka sa svojom susjedom. To je bilo ugodno iznenađenje. Donijela mi je poklon koji je već davno napravila za mene. Nedugo poslije nje došla je i njena Dea s Dodom. Stvarno su me iznenadile. Voljela bih da se češće viđamo, a ne samo jednom godišnje. Došle su i dvije moje kolegice, a največe iznenađenje je bilo kad je u trku uletio moj učitelj tkanja Miljac, nabrzinu me pozdravio i odletio. Događaji su se neprestalno izmjenjivali. Cijela nedjelja je bila u znaku našeg društva. Nastupile su tri sekcije. Nakon višednevne organizacije i to je završilo. Za kraj sam stavila sliku jednog novog rada.



Ova dva rada su poklon od Ljerke i moj Božićni stoljnjak u radu.





Broj komentara: 9:

DEA kaže...

Nisam znala da si mi mamu na "kipec" dela!!!To je bilo valjda prije neg sam se i ja pojavila.Ne brini,u subotu nas jedino može potres zaustaviti da dođemo do tebe.Doda se jako veseli,a mamu ću samo gurnuti u auto!

Unknown kaže...

@Dea - vidiš kak smo šik. Kad si ti došla muž mi je nekam bil prešel i onda nije nas dvije slikal, ali bumo i to popravile. Nadam se da se vidimo.

jubistacha kaže...

Sviđaju mi se nošnje i božićni stoljnjak. Jako fino!

Cronitty kaže...

Pa vi ste stvarno veoma aktivne! Super mi je ova tegla ukrasena vezom i bozicni stolnjak lijepo izgleda.

huana kaže...

Ma vidjela sam po Črnomercu plakate da bu Keglić fest i obećala sebi da bumo išli,al opet nismo.Bila sam tak u poslu da nisam mrdnula iz kuće i tak sam opet propustila priliku da te vidim uživo.Bum pazila na događanja i negdje ću te već naći pa te potražim!Nadam se da bute tancali da si i mi malo zatancamo s vama!Vidim na slikama da je veselo!

Unknown kaže...

@ jubistacha - hvala
@ Cronitty lady - je aktivne smo stalno
@ hanci06 - i meni je žao što se nismo vidile, ali bumo već

ljerka kaže...

UFFFFFFFFFFFFFFFFFF baš si si pokvarila blog.Pa kaj si mene metnula nutra.Kud sam jedva stala u fotoaparat tu i zauzimam veliki prostor.Još jedanput komplimenti za fest a ono jedanput godišnje nemrem niš obećati.

Unknown kaže...

@ Ljerka - no,no... pa i ja baš nisam ljudima za pokazivanje. Šalu na stranu, baš smo slatko ispale. Da je Dea došla prije i on bi bila na sliki.

Goce kaže...

Predivan ti je božični stolnjak u izradi! Jedva čekam da vidim kako će izgledati gotov!