ponedjeljak, 21. rujna 2009.

Poziv novim članovima

Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti folklornim amaterizmom, da nam se pridruže. HSPD "Sljeme" Šestine-Zagreb djeluje kroz 5 sekcija. Muški zbor, ženski zbor, tamburašku sekciju odrasli i pomladak, folklornu sekciju podmladak, srednju i veliku i sekciju za ručne radove i izradu nošnji pomladak i odrasli. Probe se održavaju 2 puta tjedno u večernjim satima u našim društvenim prostorijama Pongratzova dvorca u Mikuliću 133.
Možete naučiti pjevati, plesati, svirati i raditi sve vrste ručnih radova. Nije potrebno nikakvo predznanje, nego samo dobra volja i to je sve. Nikad nam ne nedostaje zabave, jer u našem društvu se i pjeva, pleše, svira i putuje.
Vise informacijao društvu možete naći na www.hspdsljeme.hr.

Pozivamo Vas da nam se pridružite bez obzira na dob i spol. U društvu imamo članove od 3 do 100 godina. Za svakoga se nađe zabava prema osobnim interesima. Imamo izvrsne voditelje, koji daju sve od sebe da uspijemo. Možete se javiti na mob. 091/7686-497, radi informacija o probama ili svaki dan od ponedeljka do subote od 20 sati u društvenim prostorijama.

Poseban poziv upučujemo mladičima da se učlane u folklornu sekciju. Imamo puno mladih djevojaka, kojima trebaju partneri za ples.

Nema komentara: