srijeda, 2. rujna 2009.

Novi dizajn, radovi i dr.

Kao što ste imali priliku primjetiti, zdanjih dana je moj blog malo podivljao. Za to sam ja sama kriva, jer sam odlučila promjeniti dizajn i još uvijek nisam zadovoljna, jer moram doraditi neke stvar, a baš se niš u to ne razmem. No konačno sam ipak se odlučila da mi se ovaj sviđa i sada ga samo još malo trebam urediti.
Godišnji je završio i počela sam opet raditi. Prije nekog vremena počela sam raditi mali muški lajbek. Pod godišnjim sam ga vezla. Napravila sam još neke radove koje nisam ni uspjela slikati do sada.
U subotu sam bila u Vrbovcu na manifestaciji "Kaj su jeli naši stari". Naša sekcija "Šestinske švelje" je izlagala radove na jednom štandu. Ujutro je vrijeme bilo relativno dobro, ali poslije 12 sati, vrijeme se je pokvarilo. Puhao je jak vjetar i bacao mi stvari sa štanda. To me je jako ražalostilo, jer jednostavno nisam mogla sačuvati radove da se ne zaprljaju i oštete.

Uglavnom sam tek sada shvatila kakav sam pakleni tempo imala prije godišnjeg, jer ne uspjevam napraviti niti desetinu onog što sam radila prije. Pokušavam se ponovo ubaciti u petu brzinu, ali mi to ni nakon tri tjedna ne uspjeva. Danas počinjem novu sezonu rada s mojim malim šveljama. To me jako raduje. Nadam se da će mi one dati novu snagu i polet, jer mi je zbilja uživancija raditi s njima. Često su me zvale i pod godišnjim i ispitivale kada ćemo početi s radom. I one su također nestrpljive, pa krenimo dalje u nove avanture.
haljina koju sam sašila mojoj Heleni

jedan mali tabletić

kragl ili ogrel muškog šestinskog lajbeka
šestinski dječji lajbek u radu

licitarska srca od das mase
da se iskoristi vrijeme na štandu - malo se i veze

Broj komentara: 5:

Sandra kaže...

Mašala! Komentari fisceraju!
Ova verzija preobrazb mi se više sviđa!
Kčer zna pozirati a ima i zašto! Jako lijepo!
(p.s. obožavam stavljati uskličnike)

Unknown kaže...

Ja se isto nadam da će sada sve funkcionirati. Drago mi je da ti se sviđa ovaj dizajn. A kćer, nije na mamu.

Cronitty kaže...

Drago mi je da si preselila blog jer se iskreno nadam da sad necu imati tolikih problema ostaviti komentar. Pozdrav, Vanchy

Unknown kaže...

@ Vanchy i ja se nadam da će biti lakše sada komentirati.

Anonimno kaže...

Sve što radiš je prekrasno,nadam se da ću jednom imati prilike vidjet tvoje rukotvorine u živo.