utorak, 24. srpnja 2012.

Tako dugo me nema?

Danas sam se sjetila svog bloga. Nisam uopće bila svjesna da već toliko dugo nisam napisala niti jedan post. Pokušala sam odvrtiti vrijeme da provrtim događaje koji su me toliko okupirali, tako da nisam uspjela pisati događaje i pokazati radove. Održan je veliki broj nastupa Sljemena, a rijetko na kojem nisam bila.
Prošla je također i skupština, a ja sam sada četvrti mandat tajnica Društva, što iziskuje također velike obaveze.

Ne mogu se pohvaliti nekim velikim radovima,  Šivala sam tendu za sjenicu, jer mi je staru prošle godine uništilo nevrijeme. Šivana je iz dva dijela, manjeg i većeg. Trebalo mi je sa prekidima i na malu mašinu, puna tri tjedna da ju završim.

Nakon toga počela sam sa izradom nove nošnje, a kak ja nebi bila - ja, uzela sam si široku i bogatu mustru, tak da će to trajati cijelo ljeto. Prvo sam se bacila na vezenje kiklišća i sa njim sam već pri kraju. Ostaju mi još krpe za opleće.Za kraj dio mojih ljubimica, na koje sam jako ponosna.
Prošlo je punih tri godine kako pišem blog na blogspotu, a još prije toga sam dvije godine pisala na blogu.hr.
Možda je jedan od razloga moje odsutnosti bio i razmišljanje da se povučem i prestanem pisati, ali za sada ipak sam još sa vama.4 komentara:

Roman Tales kaže...

Svaki put me oduševe šestinski križići, elegantni u svojoj crvenoj jednostavnosti, ali mislim da bih izludila nakon samo 10 cm veza na gustom platnu s motivom koji se ponavlja. Tvoj entuzijazam za izradu nošnmji je za svaku pohvalu :-)

Lilly... kaže...

Uh, bogme pune ruke posla... I meni je prošao treći blog rođendan i ma kako nekad bilo sve teško ugurati u raspored, volim ovu našu virtualnu obitelj i čim nekog nema malo dulje vremena odmah se osjeti da fali... Tako da, ne idi nikud... :))

Bluebell Boo kaže...

koliko toga, svaka čast

Šestinčanka kaže...

@ Romantales - da treba strpljivosti, treba, ali to je meni odmor i relaksacija od svega
za jedan sat uspijem izvesti od 3i pol do 4 reda - zato je to neprocjenjiva vrijednost - sva sreća da ne gledam koliko mi treba da navezem cijelu nošnju

@ Lilly - lijepo je biti dio virtualne obitelji

@ Bluebell Boo - hvala