nedjelja, 28. studenoga 2010.

Izvještaj - Report from the exhibition

Pošto sam zamoljena da predam izvještaj o protekloj izložbi, pokušat ću napraviti mali osvrt. Petak popodne bio je dan kao iz pakla. Padao je gust snijeg, a naš bor za izložbu ostao je vani i naravno da smo ga prvo morale dobro ocijediti, da bi ga mogle okititi. Kad je završila ta parada, mogle smo početi sa slaganjem. Ovaj put smo imale gošću, jednu tkalju, koja je prezentirala svoje prekrasne radove. Zahvaljujem joj što nas je počastila svojim dolaskom, te time uveličala našu izložbu. Subotu sam cijeli dan bila u dvorcu, a u nedjelju su me švelje malo poštedjele i dobila sam ujutro slobodno, ali nisam baš mogle dugo izdržati i morala sam im se pridružiti.  Ova izložba je bila zamišljena kao božićna, pa smo pripremile, adventske vjenčiće, kuglice i razne ukrase. Naravno da su tu bile i neizbježne nošnje. Članovi društva su se pobrinuli da programom uveličaj našu izložbu, tako da smo se zajednički družili i zabavljali. Ove godine nas čeka još jedna humanitarna izložba koja se održava 9.12. u školi u Šestinama i onda zaslužujemo mali odmor do prvog mjeseca.


















Broj komentara: 8:

Ivo Serenthà kaže...

Compliments for your blog and pictures included, I invite you to see the photo blog,

CLICK PHOTOSPHERA

Each week released a new album

and blog of the memory my father CLICK

Greetings from Italy

Tanema kaže...

uopće ne sumnjam da je izložba polučila veliki uspjeh!Kaod vas se stvarno ima šta vidjeti!
moja devetogodišnjakinja je za lektiru imala Šestinski kišobran. Šta misliš tko mi je cijelo vrijeme bio na pameti? pozdrav!

Anonimno kaže...

Prekrasna izložba i izvještaj!!!
Veliki pozdrav, Zondra Art

Adeline Country Cottage kaže...

Hi Gordon,

I see you got your Christmas tree or cleaned and dressed up...your craft is beautiful, so much time and beauty has gone into them.

and thank you for adding me to your blog roll.

xxx
Kirstie
Ps; having alittle giveaway feel free to pop over : )

Eli kaže...

Divne rukotvorine.

lourdi lourdaki kaže...

Τι ομορφα που ειναι ολα!!!!
Καλο απογευμα απο Ελλαδα!

komar kaže...

Uvijek ste bile ponos moga grada - pa tako i ovaj puta! Nisu Šestine poznate po Zagrebu već je Zagreb poznat po Šestinama - nošnji i kišobranu :) uz divne tradicionalne radove.

Stefiart kaže...

Prelijepo!!! Čestitke!