petak, 8. siječnja 2010.

Još jedna godina iza nas

Završila je 2009. godina. Sada kad se osvrnem sa distance, mogu reči da je bila šarolika ili još bolje bi ju bilo opisati kao na klackalici, malo gore, malo dole. U lijepom sječanju će mi svakako ostati putovanje s Društvom u Češku i Bosnu, a i izlet u Pulu je bio nezaboravan. Malo sam razmišljala, pa kaj sam ja to uopće napravila u protekloj godini, pa niš ono značajno. Radila sam mušku nošnju, nekoliko suvenira, torbi, šivala nošnje za Društvo i iskreno shvatila da se nemogu svega ni sjetiti,a neke stvari nisam ni slikala. Radionice sa djecom ali i sa odraslima, bile su sastavni dio života. Zapravo sam zadovoljna i kada bi i ova godina bila takva, bila bih sretna. Predzadnji vikend prošle godine, našla sam se sa blogericama sa Stvaraonice. Žao mi je što nisu bile sve. A ovaj vikend kavicu sam popila sa blogericama koje se okupljaju oko Tee sa Hobbychica. Ta druženja su me jako razveselila, jer se namam vremena družiti izvan Društva zbog obaveza i preklapanja sastanaka. Drago mi je da sam upoznala neke nove osobe, koje se bave hobijima drugačijim od moga. Bilo ih je jako puno na oba druženja, pa ih sada neću ni nabrajati, ali sve ih skoro možete vidjeti kod mene na blogu u domaćim blogerima. Preko blagdana sam se odmarala, jer mi je od silnih obveza, odmor stvarno trebao, a  sad bi trebalo krenuti dalje. Pa vidjet ćemo kak će biti.
Neki od radova iz 2009.










Broj komentara: 16:

Vera kaže...

Kao i uvjek ja sam odusevljena od tvoje radove. Obozavam torbice i ove su mi bas prekrasne!

romantales kaže...

Ostaje jedino poželjeti da i ova godina na kraju bude predstavljena jednako lijepim radovima.

Unknown kaže...

Hvala djevojčice.

Jana kaže...

Draga naša Šesti, predivni radovi, presladak blog :)

Sandra kaže...

Važno da ova bude još produktivnija i da što više slikaš svoje rukotvorine i, naravno, podijeliš s nama!

Maja kaže...

Ne znam uopće koji bih rad izdvojila. Svi su predobri!

Unknown kaže...

Potrudit ću se da više slikam. Obečavam vam.

Cronitty kaže...

Na tvoj blog uvijek rado svratim i uzivam u bogatim, uredno i prekrasno uradjenim radovima. Nadam se da ces i ove godine biti vrijedna i uspjesna kao i prosle.

Anonimno kaže...

I inclination not concur on it. I regard as precise post. Expressly the appellation attracted me to read the intact story.

Ema kaže...

S obzirom na prikazane radove , očito je da je uspješna godina iza tebe, samo mi je žao što se nismo srele prlikom tvoje posjete Bosni... nadam se da to biti u ovoj godini!

Anonimno kaže...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.

Anonimno kaže...

Svi radovi su za pet plus. villa-loredana.

Goce kaže...

I ja sam oduševljena, volim vez!

Anonimno kaže...

Easily I to but I about the collection should have more info then it has.

Anonimno kaže...

Opulently I assent to but I think the post should secure more info then it has.

Anonimno kaže...

Draga Šesti novo ruho tvog bloga je posebno,svaka čast.Vidjela sam tvoje nove radove i odlični su.Svaka čast na radu a posebno na urednosti.Slavonka